Notícies Seleccions Catalanes
 
La Federació Catalana de Patinatge presenta les noves samarretes de les seves seleccions i renova l'acord de col·laboració amb Òmnium Cultural
Federació - 07/06/2017
“La llengua, la cultura i l'esport són elements de cohesió social", ha dit aquest dimecres Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, a l'acte de presentació de la nova samarreta de les seleccions de la Federació Catalana de Patinatge
 
|
 
La Federació Catalana de Patinatge renova el seu acord de patrocini amb Tuga Wear fins la temporada 2019-20
Federació - 02/03/2017
La Federació Catalana de Patinatge ha signat la renovació del conveni de col•laboració amb la firma Tuga Wear, que com a patrocinador oficial de la FCP seguirà vestint les seleccions catalanes de totes les disciplines fins la temporada 2019-20.
 
|
 
IVAN TIBAU, NOU SECRETARI GENERAL DE L'ESPORT
Federació - 15/01/2011
Ivan Tibau, l'excapità de la selecció nacional de Catalunya d'hoquei patins, serà el nou Secretari General de l'Esport. El nomenament oficial es farà la setmana vinent.
 
|
foto últim equip de Tibau amb la nostra selecció
 
LA FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ES GUARDONADA EN ELS PREMIS NACIONALS LLUÍS COMPANYS
Federació - 16/11/2010
La Federació Catalana de Patinatge, l'escriptor Joan Lluís Lluís, el periodista Vicent Sanchis i el fundador de Ràdio Tele Taxi, Justo Molinero, van ser els guardonats d'enguany dels Premis Nacionals President Lluís Companys.

 
 
FRESNO, NO SURRENDER.
Federació - 26/11/2009
Avui fa 5 anys de l'episodi de Fresno. L'Assamblea de la FIRS que va suposar l'exclusió de la Federació Catalana de Patinatge. Tanmateix des de la FECAPA no ens rendim i seguim treballant per assolir el legítim dret de tenir seleccions pròpies.
 
 Históric Notícies  Any:
 No hi han més notícies.
 
Patrocinadors
Sto
RENO
omnium
lestelskate
tuga
intermezzo
Veure Notícies de