Sant Josep de Badalona celebra el seu 50è aniversari
Notícies
 
Sant Josep de Badalona celebra el seu 50è aniversari
Hoquei patins - 23/03/2015
Ahir es va celebrar el 50è aniversari del Club Hoquei Sant Josep. Maria Moltó, presidenta del Comitè Català d'Hoquei Patins va expressar el suport de la Federació Catalana.
Les instal·lacions esportives de Can Cabanyes, van ser l'escenari dels actes centrals dels 50 anys de l'entitat.
Entre les activitats, es van disputar dos partits d'hoquei base, el primer de categoria Prebenjamí amb els Jejuïtes de Casp i a continuació el Benjamí amb el FC Martinenc "A". Seguidament, va ser el torn dels més petits, els jugadors d'Escola, que van disputar el seu primer partit públic.

Al migdia, es va fer entrega d'una medalla commemorativa a tots els participants. Maria Moltó va lliurar una placa en representació de la Federació Catalana de Patinatge al president del Club, David Trepat
Moltó va destacar la tasca duta a terme durant el mig segle del club: "Sant Josep sempre ha estat un club referent a Badalona i en el conjunt del país per la seva tasca formativa. Ara, amb la il·lusió renovada i amb el repte de donar continuïtat a la dilatada trajectòria de l'entitat, el club torna a créixer des de la base."
També hi va ser present Juan Fernàndez, regidor delegat de l'Àrea d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Badalona.

El moment més emotiu va ser quan el president de l'entitat va lliurar una samarreta del club, signada per tots els jugadors a una persona molt estimada, en Francesc Puig Casas amb quaranta anys de dedicació al club.

L'hoquei a Badalona es va iniciar amb el nom de Club Joventut Badalona i no va ser fins el 19 de març 1964 que va desaparèixer i reaparèixer el mateix any, amb el nom de Club Patí Sant Josep. L'hoquei a Badalona va ser compartit durant uns anys per diversos clubs, com eren l'Escola Salesians DOSA i els Maristes Champagnat.
A la dècada dels setanta s'inicia la millor época. L'any 1980 el club va assolir l'ascens a la Primera Divisió Nacional. Un dels grans esdeveniments va ser la consolidació del Torneig Ibèric organitzat pel propi club i l'Ajuntament de Badalona, en el qual hi participaven equips catalans, portuguesos, francesos i italians.
Els anys 90 van ser més durs, les categories més veteranes van tenir continuïtat, però les tendències esportives de l'època van fer disminuir el planter que ara es vol recuperar gràcies a la iniciativa d'un grup de famílies.
 
Tornar
 
 
Amb el suport de

Patrocinadors
RENO
costurart
omnium
lestelskate
tuga
intermezzo