INICI   ·   NOTÍCIES   ·   EQUIPS   ·   HISTÒRIC english · castellano  
17 al 20 de juny   ·   BLANES    
  18/6/2010
 
Alemanya 5-5 Xile

MÀXIMA IGUALTAT A LA COMPETICIÓ FEMENINA

Tal com ha passat a la resta de partits femenins l'Alemanya - Xile ha tingut una igualtat màxima i ha acabat amb un empat 5 a 5 deixant clar l'alt nivell d'aquesta competició on hi ha seleccions i jugadores campiones del món i d'Europa. Al primer minut, Runge ha avançat la selecció alemanya però poc després Fernanda Urrea i Pancha Puertas han capgirat el marcador i s'ha entrat en una fase de control del joc fin arribar al descans.
L'inici de la segona part ha tornat a ser elèctric i Alemanya ha fet dos gols en els dos primers minuts, tornant a capgirar el resultat. A partir del minut 29 hi ha tornat ha haver màxima emoció ja que Pancha Puertas ha empatat, ràpidament Alemanya ha tornat a avançar-se i Fernanda Urrea ha tornat a empatar, tot això en dos minuts. S'entrava als darrers deu minuts amb empat i màxima tensió aleshores Fernanda Urrea, de falta directa, ha posat Xile per davant però al darrer minut Alemanya ha tornat a empatar.

Les "Marcianitas" ja han jugat els seus dos partits i hauran d'esperar al partit Alemanya-Sather Blanes per saber si queden primeres. Les alemanyes haurien de guanyar per més d'un gol per encapçalar el grup o guanyar per un si en fan més de tres.

ALEMANYA: Carolin Reinert, Svenja Runge, Anne-Marie Sesterhenn, Laura La Rocca, Maren Wichardt -cinc inicial- Franziska Neubert, Maren van der Fels, Bianca Tremmel, Jenny Delgado.

XILE: Mayna González, Alexa Tapia, Roberta Urrea, Francisca Puertas, Fernanda Urrea -cinc inicial- Catalina Rosales.

Gols: 1-0 Runge (min 1); 1-1 F. Urrea (min 4); 1-2 Puertas (min 8); 2-2 Maren Wichardt (min 21); 3-2 Maren Wichardt (min 22); 3-3 Puertas (min 29); 4-3 Maren Wichardt (min 29); 4-4 R. Urrea (min 30); 4-5 F. Urrea (fd) (min 35); 5-5 Maren Wichardt (min 49)


  18/6/2010
 
Catalunya 6-4 Blanes

CATALUNYA TAMBÉ ACABA PRIMERA DE GRUP

Catalunya ha guanyat 6 a 4 al Sather Blanes i s'ha classificat com a primer de grup de la Blanes Golden Cup. La selecció ha sortit a resoldre el partit des del primer moment i ho ha aconseguit gràcies als gols de Marc Torra, "Titi" Roca (2) i "Mia" Ordeig que han posat un 4 a 0 al marcador al minut 15. Poc després, Àlex Ridaura ha reduït les diferències per arribar al descans amb 4 a 1.
A la segona part ha estat el Sather Blanes qui ha sortit més a l'atac tot i que qui primer ha marcat ha estat "Mia" Ordeig, que ha tingut resposta en els gols d'Àlex Ridaura i "Jepi" Selva que han tornat a posar el seu equip dins el partit amb el 5 a 3. Als minuts finals Bancells i Àlex Ridaura han fet un gol per cada equip, acabant amb 6 a 4.

Catalunya jugarà les semifinals amb Argentina a les 18.30 en el que podria ser el precedent d'una hipotètica final de la Copa Amèrica que es jugarà la setmana que ve a Vic. El Sather Blanes jugarà l'altra semifinal contra la selecció mundial a les 20.00 on es trobaran els actuals dos màxims golejadors de la Blanes Golden Cup, Mirko Bertolucci i Àlex Ridaura.

CATALUNYA: Jaume Llaverola, "Titi" Roca, Romà Bancells, Roger Rocasalbas, Marc Torra -cinc inicial- Marc Gual, Sergi Panadero, "Mia" Ordeig i Jordi Bargalló

SATHER BLANES: Ernest Freixes, "Jepi" Selva, Kimi Ridaura, Dani Rodríguez, "Petxi" Armengol -cinc inicial- Àlex Ridaura, Lluís Teixidó, Núñez.

Gols: 1-0 Torra (min 5); 2-0 Roca (min 9); 3-0 Roca (min 9); 4-0 Ordeig (min 15); 4-1 A. Ridaura (min 16); 5-1 Ordeig (min 34); 5-2 A. Ridaura (min 37); 5-3 Selva (min 40); 6-3 Bancells (min 44); 6-4 A. Ridaura (min 47)


  18/6/2010
 
Sel Mundial 6-2 Argentina

LA SELECCIÓ MUNDIAL JUGARÀ LES SEMIFINALS COM A PRIMERS DE GRUP

La Selecció Mundial ha guanyat 6 a 2 l'Argentina i presenta candidatura seriosa al títol de la Blanes Golden Cup. El partit ha estat molt anivellat durant la primera part (amb un gol de Borja López) i el principi de la segona, quan ha empatat Raül Marín, però a partir del minut 35 els germans Bertolucci han anat fent gols de manera alternativa fins que Babick ha fet el 6 a 2 a un minut del final. La selecció mundial es classifica per les semifinals com a primers de grup i l'Argentina jugarà l'altra semifinal contra el primer del Grup A.

SELECCIÓ MUNDIAL: Ramon Gascón, Francesc Bargalló, Miquel Masoliver, Mirko Bertolucci, Alessandro Bertolucci -cinc inicial- Xavier Caldú, Raül Marín, Borja López, David Busquets i Guillem Trabal

ARGENTINA: Daniel Kenan, Emmanuel García, Carlos Nicolía, Esteban Ábalos, Pablo Martín -cinc inicial- Lucas Ordóñez, Juan José Soria i Guillermo Babick.

Gols: 1-0 López (min 21); 1-1 Martín (min 34); 2-1 M. Bertolucci (min 35); 3-1 A. Bertolucci (min 38); 4-1 M. Bertolucci (min 44); 5-1 A. Bertolucci (min 44); 6-1 M. Bertolucci (min 45); 6-2 Babick (min 49)


  18/6/2010
 
Blanes 4-2 França

VICTÒRIA DEL SATHER BLANES

El Sather Blanes ha guanyat per 4 a 2 la selecció de França i es jugarà el primer lloc del seu grup amb Catalunya aquesta nit a partir de les 20.00 hores.
El partit ben aviat s'ha posat bé pels locals. Kimi Ridaura ha fet el 1-0 a només 2 minuts de començar el partit. Amb aquest gol el joc blanenc s'assentava, però França ha buscat les seves opcions i ha empatat el partit. Tot i això el Sather Blanes ha continuat treballant per la victòria i Jepi Selva ha fet el 2-1 a l'inici del segon temps.
El partit s'ha acabat de resoldre al tram final quan Àlex ha fet el 3-1, a 9 minuts pel final, tot i que França ha reaccionat i ha posat un emocionant 3-2. Finalment Jepi Selva novament ha fet el 4-2 definitiu a 5 minuts pel final i ha certificat la victòria del Sather Blanes.

SATHER BLANES: Ernest Freixas, "Petxi" Armengol, Lluís Teixidó, Dani Rodríguez, Kimi Ridaura -cinc inicial- Àlex Ridaura i "Jepi" Selva

FRANÇA: Olivier Gelebart, Omar Nedder, Olivier Lesca, Guilhem Lesca, Anthony Weber -cinc inicial- Sebastien Sébastien Lesca, Rémi Lasnier, Florent David, Corentin Le Polodec i Benoît Rainteau (ps).

Gols: 1-0 Kimi Ridaura (min 2); 1-1 Nedder (min 15); 2-1 Selva (min 20); 3-1 Àlex Ridaura (min 41); 3-2 Weber (min 43); 4-2 Selva (min 45)


  18/6/2010
 
Catalunya 3-2 França

Catalunya ha superat França per 3 a 2 en un bon partit d'ambdues seleccions. Tal com ha passat als dos partits anteriors, hi ha hagut una màxima igualtat. Les catalanes s'han avançat per 2 a 0 a la primera part amb gols d'Anna Romero i Marta Monpart i a la segona part Sandra Drohuet (màxima golejadora de la jornada) ha igualat el marcador fins que Motxa Barceló ha fet el 3 a 2 que suposa la victòria de Catalunya. Dissabte a les 11.30 Catalunya jugarà amb Argentina per aconseguir la primera posició del grup. França només jugaria les semifinals si l'Argentina perdés i ho fes per més d'un gol.

CATALUNYA: Laia Vives, "Motxa" Barceló, Anna Romero, Paula Torner, Carla Giudicci -cinc inicial- Anna Casaramona, Berta Tarrida, Maria Díez i Marta Montpart

FRANÇA: Agnes Ferret, Vanessa Daribo, Sandra Drouhet, Adeline Leborgne, Emilie Couderc -cinc inicial- Solène Voltzenlugel.

Gols: 1-0 Romero (min 4); 2-0 Montpart (min 16); 2-1 Drouhet (min 21); 2-2 Drouhet (min 28); 3-2 Barceló (p) (min 29);


  18/6/2010
 
Xile 3-2 Blanes

El Sather Blanes ha debutat al quadre femení amb un partit complicat davant Xile que ha acabat amb victòria de les "marcianitas" per 3 a 2. Les blanenques s'han avançat al minut 6 amb un gol de Laura Viella, però Xile ha empatat poc abans del descans gràcies a un gol de Fernanda Urrea. Només començar la segona part F. Urrea ha tornat a marcar i pocs minuts més tard Pancha Puertas ha eixamplat el marcador. L'emoció ha durat fins al final amb el gol de Judith Barranco quan només faltaven 3 minuts perquè acabés el partit, però no han tingut prou temps per acabar empatant. Amb aquesta victòria Xile lidera el grup B.

XILE: Mayna González, Alexa Tapia, Roberta Urrea, Francisca Puertas, Fernanda Urrea -cinc inicial- Francisca Donoso, Beatriz Gaete, Catalina Rosales, Kinthud Hidalgo

SATHER BLANES: Virginia Díaz, Noemí Dulsat, Odette García, Laura Viella, Carla Gri -cinc inicial- Judith Barranco, Marina Serra, Mercè Ribas (portera).

Gols: 0-1 Viella (min 6); 1-1 F. Urrea (min 18); 2-1 F. Urrea (min 20); 3-1 Puertas (min 29); 3-2 Barranco (min 37);


  18/6/2010
 
França 2-2 Argentina

França i Argentina han iniciat la competició femenina empatant 2 a 2 en un partit que ha tingut diverses alternatives al marcador. El primer gol ha estat de la golejadora francesa Sandra Drouhet quan només havien passat dos minuts des de l'inici, i poc abans del descans Sarmiento i Silva han capgirat el marcador. La segona part ha continuat amb intensitat i al minut 33 Drouhet ha fet l'empat que acabaria essent definitiu. Aquest resultat deixa totalment obertes les opcions en aquest grup.

FRANÇA: Flora Michoud-Godard, Emilie Couderc, Adeline Leborgne, Sandra Drouhet, Vanessa Daribo -cinc inicial- Frédérique Denest, Solène Voltzenlugel i Agnes Ferret (portera)

ARGENTINA: María José Gioja, Salomé Rodríguez, Florencia Cabrera, Daiana Silva, Lorena Rodríguez -cinc inicial- Pía Sarmiento i Verónica Diéguez.

Gols: 1-0 Drouhet (min 2); 1-1 Sarmiento (min 17); 1-2 Silva (min 18); 2-2 Drouhet (min 33)


  17/6/2010
 

LA SELECCIÓ MUNDIAL SUPERA XILE 5 A 1

La Selecció Mundial dirigida per Miquel Umbert guanya Xile per 5 a 1 en un partit on la igualtat ha estat la tònica general, tot i el resultat final. Divendres es jugaran amb l'Argentina la primera posició del grup.
El gol inicial de l'italià Mirko Bertolucci al minut 4 ha estat igualat pel xilè Camilo Illanes, vuit minuts més tard i aquest resultat d'empat s'ha mantingut fins que, a deu minuts del final, Raül Marín ha marcat de falta directa per la Selecció Mundial. Aquest gol ha fet obrir la selecció xilena i ha estat aleshores quan Miquel Masoliver i Mirko Bertolucci (2) han resolt el partit amb el 5 a 1 final.

SEL. MUNDIAL: Guillem Trabal, Francesc Bargalló, Miquel Masoliver, Mirko Bertolucci, Alessandro Bertolucci -cinc inicial- Borja López, Raül Marín, Xavier Caldú i Ramon Gascon (ps).

XILE: Felipe Quintanilla, Juan Pablo Díaz, Bastian Osorio, Nicolás Fernández, Camilo Illanes -cinc inicial- Felipe Castro, Francisco Illanes, Juan Carlos Díaz, Armando Quintanilla i Lucio Armijo (ps).

Àrbitres: Burgos i M. Soler.

Gols: 1-0 M. Bertolucci (min 4); 1-1 C. Illanes (min 12); 2-1 Marín (fd) (min 40); 3-1 Masoliver (min 46); 4-1 M. Bertolucci (min 47); 5-1 M. Bertolucci (min 49)


  17/6/2010
 

CATALUNYA INICIA LA DEFENSA DEL TÍTOL GUANYANT FRANÇA

Catalunya ha començat la seva participació a la Blanes Golden Cup amb una victòria sobre França per 5 a 1 demostrant que són clars aspirants a repetir títol. La primera part ha estat de tanteig entre els dos equips i ha acabat amb 1 a 0 a favor de Catalunya després del gol de Marc Gual al minut 11. França ha estat ben posicionada sobre la pista esperant poder marcar en algun contraatac.

A la segona part Catalunya ha sortit decidida a sentenciar el partit i Bargalló ha fet el 2 a 0 però, un minut més tard, Guilhem Lesca ha reduït distàncies fent el 2 a 1. Ha estat aleshores quan s'ha vist la millor Catalunya que ha obtingut fruit del seu bon joc amb els gols de Panadero, Bancells i Rocasalbas per arribar al 5 a 1 definitiu. Catalunya es jugarà demà a les 19:30 la primera posició del Grup A al partit que l'enfrontarà al Sather Blanes.

CATALUNYA: Sergi Fernández, Sergi Panadero, Marc Gual, "Mia" Ordeig i Jordi Bargalló -cinc inicial- "Titi" Roca, Romà Bancells, Roger Rocasalbas i Marc Torra.

FRANÇA: Olivier Gelebart , Sébastien Lesca, Anthony Weber, Olivier Lesca, Omar Nedder -cinc inicial- Florent David, Guilhem Lesca, Corentin Le Polodec, Rémi Lasnier i Benoît Rainteau (ps).

Àrbitres: A. Gómez i M. Burgos. Targeta blava: Torra i Bargalló (CAT).

Gols: 1-0 Gual (min 11); 2-0 Bargalló (min 28); 2-1 G. Lesca (min 29); 3-1 Panadero (min 32); 4-1 Bancells (min 37); 5-1 Rocasalbas (min 42)


  17/6/2010
 

INICI DE LA COMPETICIÓ AMB VICTÒRIA ARGENTINA

Argentina ha guanyat el primer partit de la competició davant Xile per 7 a 4 on hi ha hagut lluita en tot moment. Els argentins s'han avançat per 3 a 0 al minut 13 amb dos gols d'Ordóñez i un de García però els xilens no han permès que el partit quedés sentenciat fent un gol de falta directa (Castro). Els argentins han tornat a distanciar-se amb gols de García i Nicolia fins que Fernández ha tornat a acostar el resultat. El marcador s'ha continuat movent i a sis minuts del final s'ha arribat amb un avantatge de dos gols a favor dels argentins que s'ha acabat eixamplant fins el 4 a 7.

XILE: Lucio Armijo, Juan Pablo Díaz, Bastian Osorio, Nicolás Fernández, Camilo Illanes -cinc inicial- Felipe Castro, Francisco Illanes, Juan Carlos Díaz, Armando Quintanilla i Felipe Quintanilla (ps).

ARGENTINA: Daniel Kenan, Carlos Nicolía, Lucas Ordóñez, Esteban Abalos, Pablo Martín -cinc inicial- Juan José Soria, Guillermo Babick, Emmanuel García, Ariel Romero i Valentín Grimalt (ps).

Àrbitres: A. Gómez i R. Burgos. Targeta blava: Kenan (ARG).

Gols: 0-1 Ordóñez (min 8); 0-2 Ordóñez (min 11); 0-3 García (min 13); 1-3 Castro (fd) (min 24); 1-4 García (min 30); 1-5 Nicolia (fd) (min 31); 2-5 Fernández (min 32); 2-6 Ordóñez (min 39); 3-6 Fernández (min 40); 4-6 Castro (min 44); 4-7 Abalos (min 48)


  17/6/2010
 

COMENÇA LA BLANES GOLDEN CUP 2010 - MEMORIAL ÀLEX ROS
 

Dijous comença la Blanes Golden Cup 2010 amb la primera jornada de la competició masculina en la que es jugaran els partits Xile-Argentina (16:30), Catalunya-França (18:00) i Selecció Mundial-Xile (19:30).

Els dos primers classificats de cada grup, tant en categoria masculina com en categoria femenina jugaran dissabte les semifinals. A les jornades de divendres i dissabte hi ha hagut alguns canvis d'horaris.

  4/6/2010
 

ES PRESENTA LA BLANES GOLDEN CUP 2010 - MEMORIAL ÀLEX ROS
 

Avui s'ha presentat la setena edició de la Blanes Golden Cup - Memorial Àlex Ros, que es disputarà entre el 17 i el 20 de juny a Blanes, organitzat pel Sather Blanes. La principal novetat d'aquest any en aquesta competició reconeguda oficialment pel Comitè Internacional d'Hoquei (CIRH) és que tant la prova masculina com la femenina tindrà 6 equips, consolidant la categoria femenina, que comptarà amb les millors seleccions del món. Els participants són:


COMPETICIÓ MASCULINA
ARGENTINA 4 vegades campions del Món (1999, 1995, 1984 i 1978)
Sotscampions del Món 2009 · Campions Copa Amèrica 2007 i 2008

BLANES HCCampions de la Blanes Golden Cup 2006 i 2007
Campions de la Copa del Rei 2001

CATALUNYA Campions del Món "B" 2004   ·   Sotscampions Copa Amèrica '07 i '08
Campions de la Blanes Golden Cup 2004, 2005, 2008 i 2009.

FRANÇA 5ens al campionat del Món 2009 i 2007
4ts al campionat d'Europa 2008

XILE 9ens al Campionat del Món 2009
11ens al Campionat del Món 2007

SEL. MUNDIAL Selecció amb alguns dels millors jugadors del món.
 COMPETICIÓ FEMENINA
ALEMANYA Campiones d'Europa 2007 i 2003
7es al Campionat del Món 2008 · 6es al Campionat del Món 2006

ARGENTINA 3 vegades campiones del Món (2004, 2002, i 1998)
3es del Món 2008 i 2006 · Campiones Copa Amèrica 2006

BLANES HC 2a participació del Blanes femení en aquesta competició
 

CATALUNYA Diverses jugadores campiones del Món   ·   Campiones de la Blanes Golden Cup '06, '07 i '09   ·   Sotscampiones Copa Amèrica 2007

FRANÇA 5es al Campionat del Món 2008 i 2006
Campiones d'Europa 2005

XILE Campiones del Món 2006
Campiones de la Copa Amèrica 2007


En ambdues competicions, els equips es dividiran en dos grups de 3, amb partits masculins des de dijous i femenins des de divendres. Tant a la categoria masculina com a la femenina, els dos primers classificats de cada grup jugaran les semifinals de dissabte amb l'objectiu de classificar-se per la gran final de diumenge.

A l'acte també hi han assistit nombroses personalitats vinculades a la ciutat de Blanes i a l'hoquei sobre patins. Han intervingut el president del Sather Blanes, Josep Ridaura, el regidor d'esports de Blanes, Anselm Ramos, l'alcalde de la població, Josep Trias, el president de la territorial gironina de la FECAPA Benjamí Pons i el delegat d'esports a Girona de la Generalitat de Catalunya Josep Sagué.
 
 

  RECULL DE PREMSA 
 
 21/6/2010
Catalunya pren mides   (El 9 esportiu)
Xile guanya el títol amb una golejada   (El 9 esportiu)
Catalunya derrota el Blanes 3-0 i es proclama guanyadora de la Golden Cup d'hoquei patins   (3cat24)
Catalunya es torna a adjudicar la Golden Cup   (Diari de Girona)
 
 20/6/2010
Catalunya derrota l'Argentina i aquest matí lluitarà pel títol contra el Sather Blanes   (El 9 esportiu)
El Sather Blanes venç i passa a la final   (El 9 esportiu)
Catalunya guanya però Xile, a la final   (El 9 esportiu)
El Blanes perd contra Alemanya   (El 9 esportiu)
Catalunya i el Sather Blanes disputaran la final de la Golden Cup d'hoquei patins   (3cat24)
Catalunya i Blanes es troben per quart cop a la final de la Golden Cup   (Diari de Girona)
 
 19/6/2010
Catalunya, contra l'Argentina   (El 9 esportiu)
Victòria mínima i treballada de l'equip femení català   (El 9 esportiu)
El Sather Blanes planta cara a Xile   (El 9 esportiu)
Catalunya va superar ahir el Blanes per 6-4   (Diari de Girona)
Argentina se quedó sin la final de la Golden Cup en Blanes   (Diario UNO)
 
 18/6/2010
Catalunya comença golejant   (El 9 esportiu)
Lluís Teixidó debutarà amb el Sather Blanes   (El 9 esportiu)
Les noies, en acció   (El 9 esportiu)
Doble derrota de Xile   (El 9 esportiu)
Catalunya, Argentina i la Selecció Mundial debuten amb victòria a la Golden Cup   (Okcat.cat)
Catalunya debuta amb victòria a una Golden CUP femenina molt igualada   (Okcat.cat)
Els favorits guanyen en el seu debut en la Golden Cup   (Diari de Girona)
Catalunya debuta amb una àmplia victòria davant França a la Golden Cup   (Esport català)
Argentina clasificó a las semifinales de la Golden Cup en Blanes   (Diario UNO)
 
 17/6/2010
Catalunya vol un altre títol   (El 9 esportiu)
La Golden Cup más ambiciosa   (El Mundo Deportivo)
Aquest dijous comença la Blanes Golden Cup   (Seleccions.cat)
La Golden Cup arrenca amb el debut de Catalunya   (Diari de Girona)
 
 15/6/2010
Tot a punt per la Blanes Golden Cup del 17 al 20 de juny   (Seleccions.cat)
 
 14/6/2010
Rivales y horarios confirmados   (Radio patinando.ar)
Frankreich verzichtet auf Malard   (RH News)
 
 13/6/2010
Deutschland mit frischen Kräften   (RH News)
 
 12/6/2010
Catalunya i el Sather Blanes estaran junts en el mateix i grup   (El 9 esportiu)
 
 10/6/2010
La Golden Cup ja té grups i horaris definits   (Okcat.cat)
 
 8/6/2010
Équipe de France feminine   (FFRS)
 
 5/6/2010
Presenten la setena edició de la Blanes Golden Cup, una de les més potents   (El 9 esportiu)
Ahir divendres es va presentar la Golden Cup de Blanes   (Okcat.cat)
Blanes acollirà del 17 al 20 de juny la Golden Cup més ambiciosa   (Diari de Girona)
 


      Portal de la Federació Catalana de Patinatge sobre la Blanes Golden Cup 2010 - Memorial Àlex Ros