INICI   ·   NOTÍCIES   ·   EQUIPS   ·   HISTÒRIC   ·   FOTOS   english  ·  castellano  
  17.6.2011
 

ÒMNIUM CULTURAL I ELEMENTS PATROCINADORS DE LES SELECCIONS DE CATALUNYA
 
 
Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge (Fecapa) , i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, han presentat el Patrocini d’Òmnium a les Seleccions Catalanes de la Fecapa, després que ambdues parts hagin arribat a un acord recent de col•laboració, en un acte que comptà també amb la presència de David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i Santi Siquier, Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

La confluència de l’esperit d’Òmnium Cultural amb el tarannà i fins estatutaris de la Fecapa, així com la trajectòria esportiva de les Seleccions Catalanes en totes les modalitats de patinatge, han generat de forma natural aquesta col•laboració institucional, per la qual Òmnium esdevé Patrocinador Oficial de les Seleccions Catalanes de la Fecapa. Fidel a la filosofia de l’entitat, Muriel Casals destacà l’esport “com una branca destacada en l’educació i per tant en la cultura de casa nostra i en la seva projecció”, així com la “col•laboració amb les empreses de casa en aquests difícils moments econòmics”.

Ramon Basiana, per la seva part, va deixar ben palesa la il•lusió d’aquest acord amb una entitat de referència de la societat civil del nostre país, que treballa per la promoció de la cultura i la identitat nacional de Catalunya, tot agraint a David Colomer, president d’Òmnium Osona, la iniciativa i els primers contactes que han culminat en aquest acord institucional.

Basiana i Casals van presentar la nova samarreta de les Seleccions Catalanes, que estan esponsoritzades tècnicament per ELEMENTS, de la mà dels esportistes Anna Casarramona i Roger Rocasalbas i dels seleccionadors nacionals absoluts Josep M. Barberà i Jordi Camps.

Antoni Riera, gerent d’Elements, firma fortament vinculada a diversos clubs de casa nostra, va compartir els objectius i filosofies d’ambdues entitats, “tot reivindicant l’empresa catalana i el seu compromís, així com el dels ciutadans i institucions”.

David Moner, president de la UFEC, va felicitar la Fecapa i els patrocinadors “per l’acord, per la innovació i per l’esforç”. Per la seva banda, Santi Siquier, Representant de la Generalitat de Catalunya, va incidir en la implicació i rellevància de la Fecapa pel que fa a les Seleccions Catalanes, “convertides en estendard del reconeixement arreu del nostre esport”.

Amb aquestes dues actuacions, la Federació Catalana de Patinatge troba en les institucions de la societat civil i les empreses catalanes el millor suport per a continuar amb la tasca de projecció i promoció internacional de les seves modalitats esportives

 
 
  17.6.2011

BLANES HC
 
ANGOLA
1-3
 
 

ANGOLA SORPRÈN EL SATHER BLANES PER 1 A 3
 
© Xavier Serra      
 
Angola ha sorprès el Sather Blanes amb una victòria per 3 a 1 i s'ha classificat com a primera de grup, el que suposa enfrontar-se amb Catalunya a semifinals. Per la seva banda, el Sather Blanes jugarà l'altra semifinal amb la Selecció Mundial.
Els angolesos han sortit molt forts en aquest partit, posant-se per davant amb un gol d'André Gomes al minut 14 i un altre d'Umberto Mendes, dos minuts més tard. Això ha fet reaccionar el Blanes, que ha reduït distància amb un gol de Kimi Ridaura poc abans de la mitja part. A la segona part els angolesos han continuat controlant el resultat i han aconseguit fer el definitiu 1 a 3 que reblava la sorpresa de la jornada.

Sather Blanes: Jaume Llaverola, "Petxi" Armengol, Lluís Texidó, Àlex Ridaura, "Jepi" Selva -- Kimi Ridaura, Joan Manel Grases,

Angola: Tiago Sousa, André Gomes, "Johe" Viera, Umberto Mendes, Joao Pinto -- Filipe Bernadini, Rui Miguel Gomes

Gols: 0-1 A. Gomes (min. 14); 0-2 Mendes (min. 16); 1-2 K. Ridaura (min. 18); 1-3 Viera (min. 33)

  Vídeo resum Sather Blanes-Angola   (Blanes TV)
 
 
  17.6.2011

CATALUNYA
 
SELECCIÓ MUNDIAL
2-3
 
 

LA SELECCIÓ MUNDIAL GUANYA CATALUNYA 3 A 2
 
 
Catalunya ha perdut amb la Selecció Mundial per 2 a 3 després d'una bona primera part en la que s'havien avançat per 2 a 0 amb gols de Jordi Ferrer i Raül Marín, però la selecció mundial ha capgirat el marcador a la segona meitat amb dos gols de Joan Feixas i un de Romà Bancells a set minuts i mig del final. Catalunya ha tingut diverses oportunitats per igualar el marcador però finalment no ha estat possible i -com a segons de grup- jugaran contra el primer classificat del grup B, que es decidirà al partit que tanca la jornada entre el Blanes i la selecció d'Angola.

Catalunya: Guillem Trabal, Eloi Mitjans, Marc Gual, Roger Rocasalbas, Ferran Formatjé -- Raül Marín, Jordi Ferrer, Dani Rodríguez, Cristian Rodríguez

Selecció Mundial: Carles Grau, Joan Feixas, Edu Fernàndez, Borja López, Romà Bancells -- Jordi Carbó, Miquel Masoliver, Toni Pérez.

Gols: 1-0 Ferrer (min. 8); 2-0 Marín (min. 11); 2-1 Feixas (min. 23); 2-2 Feixas (min. 27); 2-3 Bancells (min. 32)
 
 
  17.6.2011

SUÏSSA
 
ANGOLA
0-2
 
 

ANGOLA SUPERA SUÏSSA I JUGARÀ LES SEMIFINALS
 
 
Angola ha superat Suïssa per 2 a 0 en el seu debut a la competició, classificant-se per a les semifinals. El resultat del darrer partit de la jornada que enfrontarà Angola amb el Blanes decidirà el primer classificat del grup.
La primera part ha estat molt anivellada, arribant-se al descans amb un 0 a 0 al marcador. A la represa, "Johe" Viera ha avançat els angolesos amb un gol de falta directa i Mendes ha certificat la victòria amb un segon gol.

Suïssa: Guillaume Oberson, Simon Von Allmen, Andreas Münger, Pascal Kissling, Domink Wirth -- Jordi Ortolà, Stefan Rubi, Hanes Wegmüller, Nils Hauert.

Angola: Tiago Sousa, Rui Miguel Gomes, "Johe" Viera, Umberto Mendes, Joao Pinto -- Filipe Bernadini, André Gomes

Gols: 0-1 Viera (fd) (min. 24); 0-2 Mendes (min. 39)
 
 
  16.6.2011

CATALUNYA
 
FRANÇA
5-3
 
 
 
Catalunya: Guillem Trabal, Roger Rocasalbas, Dani Rodriguez, Marc Gual, Raül Marín; Jordi Ferrer, Ferran Formatjé, Cristian Rodriguez, Eloi Mitjans, Tarrés.

França: Olivier Gelabert, Sebastian Cano, Sébastien Landrin, Anthony Weber, Sébastien Furstenberger; Mathieu Guibot, Guirec Henry, Nicolas Guilbert, Florent David, Benoît Rainteau.

Gols: 1-0 Gual (min. 1); 2-0 Rocasalbas (min. 6); 2-1 Guilbert (min. 17); 3-1 Rocasalbas (min. 21); 3-2 Weber (min. 25); 4-2 Ferrer (min. 29); 5-2 Ferrer (min. 32); 5-3 Weber (min. 38)
 
 
  16.6.2011

BLANES HC
 
SUÏSSA
5-3
 
 
 
Sather Blanes: Jaume Llaverola, Lluís Teixidó, "Jepi" Selva, Àlex Ridaura, "Petxi" Armengol. "Kimi" Ridaura, Joan Manel Grasas, Àlex Cantero, Oriol Ametller.

Suïssa: Nils Hauert, Simon Von Allmen, Andreas Münger, Hanes Wegmüller, Pascal Kissling; Stefan Wenger, Jordi Ortolà, Stefan Rubi, Dominik Wirth.

Gols: 1-0 Armengol (min. 2); 2-0 Selva (min. 4); 3-0 Armengol (p) (min. 11); 3-1 Wenger (min. 32); 3-2 Wenger (p) (min. 34); 4-2 Armengol (min. 37); 4-3 Munger (min. 38); 5-3 Teixidó (fd) (min. 39)
 
 
  16.6.2011

SELECCIÓ MUNDIAL
 
FRANÇA
2-0
 
 
 
Selecció Mundial: Elagi Deig, Romà Bancells, Borja López , Joan Feixas, Edu Fernández; Miquel Masoliver, Jordi Carbó, Toni Pérez.

França: Olivier Gelebart, Mathieu Guibot, Sébastien Furstenberger, Guirec Henry, Nicolas Guilbert.

Gols: 1-0 Carbó (min. 19); 2-0 Masoliver (min. 37)
 
 
  9.6.2011
 

PRESENTACIÓ DE LA BLANES GOLDEN CUP 2011
 
(Xavier Serra)      
 
La 8a edició de la Blanes Golden Cup, que s'ha presentat aquest migdia als Jardins Mar i Murtra de Blanes, es disputarà entre els dies 16 i 19 de juny i comptarà amb la participació de les seleccions masculines nacionals de Catalunya, França, Suïssa, Angola, una selecció mundial i l'equip amfitrió, el Sather Blanes. La nova seu d'aquesta edició serà la Ciutat Esportiva de Blanes i aquest any només hi haurà la categoria masculina.

La Blanes Golden Cup és una competició internacional reconeguda oficialment pel Comitè Internacional d'Hoquei Patins.

A l'acte de presentació hi han intervingut diverses autoritats del món de l’esport: el president del Sather Blanes, Josep Ridaura ha destacat la importància de fer la prova en aquests moments i ha expressat la intenció de recuperar la categoria femenina per la propera edició. Josep Pujols, representant territorial del Consell Català de l’Esport, ha destacat la importància de la competició a nivell de Catalunya i per les comarques gironines. Per la seva banda, Joan Riera, representant la FECAPA, ha destacat el fet que Catalunya pugui participar en una competició d’aquestes característiques i contra seleccions reconegudes oficialment. Finalment, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Oms, ha destacat la importància que té la prova per Blanes i el fet que es puguin veure els millors jugadors a la població.

 
 
  BLANES GOLDEN CUP 2011 - MEMORIAL ÀLEX ROS
 

La Blanes Golden Cup 2011 - Memorial Àlex Ros es disputa entre el 16 i el 19 de juny a Blanes amb els següents participants:
 
ANGOLA 6ens al campionat del Món 2009
7ens al campionat del món 2005

BLANES HCCampions de la Blanes Golden Cup 2006 i 2007
Campions de la Copa del Rei 2001

CATALUNYA Campions del Món "B" 2004   ·   Campions Copa Amèrica 2010
Campions de la Blanes Golden Cup 2004, 2005, 2008, 2009 i 2010.

FRANÇA 5ens al campionat del Món 2009 i 2007
3rs al campionat d'Europa 2010

SUÏSSA Sotscampions del món 2007
Sotscampions d'Europa 2006

SEL. MUNDIAL Selecció amb alguns dels millors jugadors del món.
 

 
  RECULL DE PREMSA 

20/06/2011
El sisè per a Catalunya   (El 9 Esportiu)
Catalunya guanya la Golden Gup d'hoquei a Blanes des de el punt de penal   (Ara)
Sisè títol per Catalunya   (Seleccions.cat)
Catalunya li té la mida pressa la Golden Cup   (Esport Català)
Catalunya s'adjudica la seva sisena Golden Cup   (Diari de Girona)
Angola fica em quarto   (Jornal de Angola)
 

19/06/2011
Catalunya guanya la Golden Cup d'hoquei patins imposant-se a la selecció mundial als penals   (3cat24)
Catalunya s'adjudica la Golden Cup de Blanes als penals   (OKCat.cat)
Catalunya conquereix la Golden Cup   (La jornada)
Finalistes per penals   (El 9 Esportiu)
Catalunya i una selecció mundial juguen aquest diumenge la 8a edició de la Blanes Golden Cup d'hoquei patins   (Esport 3)
El Blanes perd als penals i es queda fora de la final de la Golden Cup   (Diari de Girona)
Catalunya s’enfrontarà a la Selecció Mundial en la final de la Golden Cup   (La jornada)
 

18/06/2011
Catalunya-Angola i Selecció Mundial-Blanes a les semifinals de la Golden Cup   (OKCat)
El Blanes lluitarà per un lloc a la final davant la Selecció Mundial   (Diari de Girona)
Torimpotenz verhindert Schweizer Sieg   (RH-news)
 

17/06/2011
Emparellaments de semifinal decidits a la Blanes Golden Cup     (Blanes TV)
El favorits s'imposen   (El 9 Esportiu)
Catalunya comença amb victòria   (Seleccions.cat)
 

16/06/2011
Catalunya protagonista de la Golden Cup d'hoquei   (Seleccions.cat)
Versprechender Auftakt der Schweiz   (RH-news)
 

15/06/2011
Catalunya busca el sisè   (El 9 Esportiu)
Aquest dijous comença la Blanes Golden Cup   (OKCat.cat)
8a edició de la Blanes Golden Cup d’hoquei   (Ràdio Marina)
 

14/06/2011
Igualada 7 – Angola 5. Victòria en temps afegit i amb doble debut   (Penedesfera)
Avui dimarts, l'Igualada s'enfronta a Angola en partit amistós   (OKCat.cat)
Amistós Igualada-Angola a les Comes, aquesta nit   (Regió 7)
 

13/06/2011
Catalunya venç el Vilafranca (3-4) en el torneig de l'Enxaneta   (El 9 esportiu)
El Vilafranca i Catalunya van oferir un bon espectacle d'hoquei   (OKCat.cat)
Im letzten Moment aus dem Boden gestampft   (RH-news)
 

11/06/2011
La llista de Catalunya per a la Golden Cup   (El 9 esportiu)
 

10/06/2011
Nova seu, i només amb nois   (El 9 Esportiu)
El Vilafranca s'enfronta a la selecció catalana   (OKCat.cat)
Angola jugarà un amistós dimarts vinent a Igualada   (Regió 7)
 

09/06/2011
Vídeo de la presentació de la Blanes Golden Cup 2011     (Blanes TV)
La 8a edició de la Blanes Golden Cup també estrenarà instal·lacions però sense noies   (Esport Català)
 
      Portal de la Federació Catalana de Patinatge sobre la Blanes Golden Cup 2011 - Memorial Àlex Ros