3-0
Final Masculina

I A LA TERCERA... VA LA VENÇUDA!

Catalunya campions de la Copa Amèrica 2010

Catalunya ha guanyat, després de repetir tres finals davant Argentina, la Copa Amèrica 2010. Els catalans, que van perdre en la última final amb un gol d'or a la pròrroga, han obert l’electrònic ben aviat, amb un gol de Torra al minut sis.

L’equip albiceleste ha intentat embrutar el joc amb picabaralles entre diversos jugadors, com Ábalos amb Gual i Ariel Romero amb Titi Roca. Els de Jordi Camps no han entrat en aquest joc i han fet circular la bola fins aconseguir el segon gol, realitzat pel Titi Roca.

Ja a la segona part, la sintonia ha estat la mateixa, fins que als deu minuts Panadero ha establert el 3 a 0 definitiu amb un fantàstic gol de falta directa, deixant assegut el porter. Sergi Fernández ha demostrat perquè és un dels millors porters del món, fent molt bones aturades. Els catalans han tingut en tot moment el suport d’una afició envejable i embogida amb la botzina final.

Catalunya: Sergi Fernández, Panadero, Ordeig, Torra, Titi Roca -cinc inicial- Gual, Bancells, Bargalló, Rocasalbas,

Argentina: Kennan, Ordoñez, Nicolía, Abalos, Martín -cinc inicial- Soria, Romero , Babick

Àrbitres: Frank Jacques (Brasil) i Leandro Agra (Brasil)

Gols: 1-0 Torra (min. 6); 2-0 Titi Roca (min. 8); 3-0 Panadero (min. 30)

[Video] Retransmissió íntegra de la final masculina Catalunya - Argentina (El 9 TV)

Gol de Carla Giudicci

Argentina s’ha proclamat campiona de l’Open Internacional Copa Amèrica 2010. Durant els primers vint minuts, les ocasions més clares han estat per l’equip català. La Carla Giudicci ha gaudit de la primera oportunitat al minut nou, però la bola ha tocat els dos pals per acabar sortint. L’equip argentí ha anat tocant la bola però no ha generat gens de perill, fins que en un xut innocent de Daiana Silva, sense gaire intenció d’anar a porteria, ha acabat entre els tres pals.

Catalunya ha sortit a mossegar la segona meitat, però un gol d’Argentina als set minuts de la represa donava males sensacions per les catalanes. Una falta directa al minut vint i vuit, transformada per Giudicci ha tornat a esperonar les noies de Josep M. Barberà. Un ambient tens i nerviós, i una afició molt animada, han empès les catalanes a lluitar fins al final.

Malauradament Catalunya tot i tenir l’empat a tocar, no ha pogut amb Argentina que ha guanyat per un ajustat 1 a 2.

Catalunya: Vives, Casarramona, Tarrida, “Motxa” Barceló, Carla Giudici -cinc inicial- Díez, Torner, Romero

Argentina: Gioja, L. Rodríguez, Silva, Sarmiento, S. Rodríguez -cinc inicial- Cabrera

Àrbitres: Luís Reyes(Xile) i Christian Madariaga (Xile)

Gols: 0-1 Silva (min. 11); 0-2 S. Rodríguez (min. 27); 1-2 Giudicci (min. 28)

[Video] Final femenina Catalunya - Argentina (El 9 TV)

Les argentines plenes d'eufòria

Argentina campiona de la Copa Amèrica
  27.6.2010

MITGES PARTS ENTRETINGUDES PELS MÉS PETITS

Els equips dels més petits de l'hoquei base del CP Vic han estat els protagonistes de les mitges parts dels partits de la Copa Amèrica 2010. Dirigits per Pep Torras, els nens i nenes de quatre, cinc i sis anys, han jugat uns partidets que han acaparat l'atenció de públic i de seleccions participants en aquesta Copa Amèrica.

L'hoquei base del CP Vic comptarà la propera temporada amb 24 equips en competició. D'aquests equips, cinc jugaran el Campionat Comarcal d'Osona reservat per a jugadors de cinc i sis anys. També tindran en aquesta competició a quatre equips de nens i un de format únicament per nenes. L'hoquei base del CP Vic està dirigit per Gerard Pujol i Joan Urbano i compta amb uns 250 jugadors.

27.6.2010

AGRAÏMENT A TOTS ELS VOLUNTARIS DE LA COPA AMÈRICA

110 voluntaris han fet possible la brillant organització de la Copa Amèrica Open Internacional 2010 a Vic. Tota la setmana de competició les 18 seleccions participants i l’organització han tingut el suport d’aquest voluntariat que s’ha nodrit de gent de la ciutat de Vic i la comarca d’Osona.

Entre tots els voluntaris hi havia estudiants de l’Universitat de Vic, gent de l’hoquei base del CP Vic i també representants del servei de voluntariat de l’Ajuntament de Vic.

Els voluntaris d’aquesta Copa Amèrica han col·laborat en les 25 àrees organitzatives amb les quals ha treballat la competició. I la coordinació de tot el grup humà ha anat a càrrec de Lluís Tolray al llarg dels dies de competició. La preparació des de la Federació Catalana de Patinatge la va fer Jordi Diaz i des de l'Ajuntament de Vic Cristina Uriel.

27.6.2010

11-2
Masculí 3r-4rt

BRASIL TERCER CLASSIFICAT DE LA COPA AMÈRICA

Brasil ha guanyat per la via ràpida a Xile, que no ha estat afortunat de cara al gol, fallant tres penals i dues faltes directes. Els brasilers han anat per davant en el marcador des del minut deu i han buscat el gol fins als últims segons, per aconseguir una àmplia victòria.

Jurandyr da Silva “Didi”, ha fet dos gols més i es converteix així en el màxim golejador de la competició amb un total de 16 dianes.

Gols: 1-0 Jurandyr de Silva (min.10); 2-0 Zanini (min. 14); 3-0 Zanini (min. 16); 4-0 Jurandyr de Silva (min. 17); 5-0 Wada (min. 18); 6-0 Zanini (min. 19); 7-0 Matos (min. 33); 8-0 Rodrigues (min. 33); 8-1 A. Quintanilla (min. 34); 9-1 Karam (min. 37); 9-2 C. Illanes (min. 38); 10-2 Duque (min. 40); 11-2 Duque 8min. 40)

27.6.2010

RETRANSMISSIONS DEL CATALUNYA-ARGENTINA MASCULÍ

El 9 TV retransmet en directe per televisió les finals femenina (16:00) i masculina (18:00) Catalunya - Argentina.

El Canal 33 emet en directe la final masculina (18:00) i a continuació emet en diferit la femenina. Es pot seguir per internet la retransmissió del Canal 33 en aquest enllaç

El 9 FM fa la transmissió radiofònica tant de la final femenina com de la masculina. Es pot escoltar a través d'internet en aquest enllaç.

27.6.2010

1-3
Femení 3r-4t

Xile guanya Alemanya per 3 a 1 en un partit molt igualat, assolint la tercera posició del podi en la Copa Amèrica 2010. Avui la golejadora alemanya Maren Wichardt no ha estat encertada i l’equip germànic ha trobat a faltar els seus gols. D’altra banda Fernanda Urrea ha continuat en línia ascendent, sumant dos gols més al seu compte particular, arribant a la xifra de 15 gols i convertint-se en la màxima anotadora del campionat a falta de la final.

Gols: 0-1 F. Urrea (min. 2); 1-1 Paczia (min. 6); 1-2 F. Urrea (min. 18); 1-3 R. Urrea (min. 25)

27.6.2010

2-4
Femení 5è-6è

Golàs d'Autumn Lee de falta directa

Brasil s’ha imposat als Estats Units en un partit amb forces igualades, on la transformació de dues faltes directes per part de les brasileres els ha donat una avantatge clau pels darrers minuts del matx.

Gols: 0-1 Montenegro (min. 14); 0-2 Montenegro (min. 18); 1-2 Autumn Lee (min. 20); 1-3 Bueno (min. 28); 1-4 Montenegro (min. 38); 2-4 Runnels (min. 40)

27.6.2010

3-2
Femení 7è-8è

Eufòria de l'equip d'Uruguai

Els dos equips al final del partit

En el primer partit d’aquest matí, l'Uruguai ha aconseguit la victòria després d'haver començat perdent amb Sud-àfrica. Un matx emocionant, ja que l'uruguaiana Pucheta, ha fet el gol de la victòria quan només quedaven 23 segons pel final del partit i perquè sempre han anat per darrera en el marcador. Uruguai es despedeix de la competició amb un partit guanyat i amb la setena plaça en la Copa Amèrica 2010.

Gols: 0-1 Te Vaarkwerk (min. 6); 1-1 Trindade (min. 27); 1-2 M. Jardim (min. 29); 2-2 Pucheta (min. 32); 3-2 Pucheta (min.40)

26.6.2010

6-2
Semifinal Masculina

ARGENTINA RIVAL DE CATALUNYA A LA FINAL

Lucas Ordoñez i Osorio en defensa

Per segona vegada en el dia d’avui podem gaudir d’un duel entre Argentina i Xile. En el primer, la selecció femenina d’Argentina s’ha fet amb una plaça a la final. En el partit d’aquesta tarda, l’equip masculí també ha guanyat, tot i que amb més dificultats, ja que l’equip de Xile li ha plantat cara i a la primera part només guanyava d’un gol.

Els xilens han insistit, però no han estat afortunats davant la porteria defensada per Kennan. A mida que passaven els minuts han anat perden pistonada i els argentins ho han aprofitat per fer coixí al marcador. Els últims minuts del partit han estat frenètics amb ocasions en ambdues porteries i amb bones aturades per part dels dos porters.

Argentina s’enfrontarà a Catalunya en la final -mateix enfrontament que les fèmines- i Xile haurà de lluitar pel tercer i quart lloc contra Brasil.

Argentina: Kennan, Martín, Abalos, Ordoñez, Nicolía -cinc inicial- Soria, Romero, Babick

Xile: Armijo, Osorio, Fernández, J.P. Díaz, C. Illanes -cinc inicial- J.C. Díaz, A. Quintanilla, Castro

Àrbitres: Leandro Agra (Brasil) i Frank Jacques (Brasil)

Gols: 1-0 Martín (min. 11); 2-0 Romero (min. 20); 2-1 Fernández (min. 24); 3-1 Nicolía (min. 26); 4-1 Abalos (min. 29); 5-1 Ordoñez (min. 30); 6-1 Nicolía (min. 37); 6-2 Osorio (min. 39)

[Video] Partit íntegre Argentina - Xile (El 9 TV)

Llista detallada de golejadors en pdf

Portal de la Federació Catalana de Patinatge sobre l'Open Internacional Copa Amèrica 2010