El Gimnàs d’Esports Pedro Ferreira dos Reis
 
05/11/2011
L'Open Internacional Copa Amèrica 2011 es disputa del 7 al 12 de novembre al Gimnàs d’Esports Ferreira dos Reis de Sertaozinho (estat de São Paulo). S’acolliran cinc països seleccionats: Brasil, Xile, Uruguai, Catalunya i Sud-àfrica.
El Gimnàs d’Esports Pedro Ferreira dos Reis o el Gimnàs Do Docao es va construir l’any 1977 i es va inaugurar el 1982. En aquesta instal·lació ja s’han fet altres competicions mundials.
 
   
  Municipi de Sertaozinho
 
05/11/2011
Sertãozinho és un important municipi brasiler de l'interior de l'estat de São Paulo. Es troba a 325 quilòmetres al nord-est de la capital, a set-cents quilòmetres de Brasília. El seu territori de 418 km² té una població estimada de 130 mil habi.
 
   
  La ciutat de Sertaozinho
 
05/11/2011
La ciutat és coneguda pel seu potencial agroindustrial: el centre de producció de sucre del país i l'alcohol, un dels més grans d’Amèrica Llatina.
A part de la canya de sucre, també s'instal•la a la ciutat un dels majors complexos industrials de l'estat (més de 400 indústries).
 
   
  ORGANITZACIÓ
 
 

La Confederación Sudamericana del Patín està presidida per Armando Quintanilla. Té la seu a Santiago de Xile i actualment en formen part deu federacions. La seva tasca es centra en el desenvolupament a Sudamèrica de l'hoquei patins, el patinatge de velocitat i el patinatge artístic, patrocinant competicions com la Copa Amèrica.
 
 
 
  COPA AMÈRICA 2011
 
 
 
 
      Portal de la Federació Catalana de Patinatge sobre la Copa Amèrica 2011