23.6.2012

EL CP VOLTREGÀ GUANYA L'OPEN INTERNACIONAL FEMENÍ FECAPA 2012

CP
VOLTREGÀ         Campiones

El Club Patí Voltregà s'ha proclamat campiona de l'Open Internacional Femení Fecapa 2012 per la diferència de gols durant la competició, després d'empatar a punts amb la selecció de Catalunya, amb qui va igualar a 2 el primer partit. Les osonenques han fet valer els seus 8 gols a favor i només 2 en contra per obtenir el títol, superant els 10 i 8 de la selecció catalana.

Les màximes golejadores de la competició, amb 4 gols, han estat la jugadora de la selecció catalana, Maria Díez, i la jugadora de la selecció catalana sub19, Laia Castro. La portera que ha encaixat menys gols ha estat Laia Vives, del CP Voltregà.

Amb aquest OPEN, Maria Majó, jugadora del CP Arenys de Munt i de la Selecció Catalana absoluta, penjava els patins per dedicar-se a la seva formació en medicina. La Federació Catalana de Patinatge i totes les companyes i cos tècnic, van retre-li un reconeixement i merescut homenatge a la seva dedicació i esforç representant al nostre esport i al nostre país.

Una vegada més, aquesta competició ha posat de manifest l'alt nivell de l'hoquei sobre patins català, tant en categoria absoluta com amb unes joves jugadores que demostren que, més que projecció de futur, són ja un present per seguir posant l'hoquei sobre patins de Catalunya al Món.

Catalunya

Catalunya ha remuntat un partit que Xile dominava a la mitja part, aconseguint finalment una victòria per 4 a 3 que no ha estat suficient per guanyar la competició, tot i quedar empatades a punts amb les que han acabat obtenint la copa: el CP Voltregà.

Un gol de Fernanda Urrea a la primera part ha complicat massa les opcions de les catalanes d'assolir el títol però les jugadores de la selecció han seguit lluitant per aconseguir una ajustada victòria sobre les "marcianitas". El matx ha estat molt físic i de contacte entre dues seleccions que es coneixen bé i Catalunya ha anat assegurant el seu joc mentre aprofitava les ocasions. Els dos gols de Xile a la segona part de falta directa han fet que els minuts finals fossin molt intensos i emocionants.

Gols: Per part de Catalunya han marcat Maria Díez (2), Yolanda Font i Clàudia Miret. Per part de Xile, les golejadores han estat Francisca Donoso (2) i Fernanda Urrea

23.6.2012

0-3

EL CP VOLTREGÀ GUANYA 0-3 I HAURÀ D'ESPERAR EL RESULTAT DEL DARRER PARTIT

El CP Voltregà ha guanyat la selecció catalana sub19 per 3 a 0, un resultat excessiu pel joc i oportunitats demostrats per ambdós equips. La primera meitat ha acabat amb avantatge del CP Voltregà per 2 a 0 en un partit que estava essent molt disputat, i en el que les osonenques han pogut aprofitar algunes pèrdues de pilota en atac de les sub19 per aconseguir bones oportunitats de gol i resoldre amb efectivitat quan ha estat possible. Tot i així la selecció sub19 ha fet una gran feina defensiva i ha anat creant ocasions de gol clares durant tot el partit, especialment a la segona part en la que ha desplegat un millor joc, tot i que sense prou fortuna de cara al gol després de xutar diverses vegades la bola al pal. Finalment, el Voltregà ha acabat fent el tercer gol de falta directa, quan les jugadores de la selecció estaven jugant millor.

Ara al CP Voltregà només li queda esperar el resultat del darrer partit entre Catalunya i Xile per saber qui es proclama campiona. Catalunya necessita guanyar per 5 gols de diferència a les xilenes. En cas contrari, seran les osonenques les campiones.

Gols: 0-1 Motxa Barceló (min. 6); 0-2 Anna Romero (min. 13); 0-3 Carla Giudicci (min. 38).

23.6.2012

0-3

EL CP VOLTREGÀ SUPERA XILE PER 3 A 0

El CP Voltregà ha pogut superar la selecció de Xile per 3 a 0 en un matx molt igualat des de l'inici, que no s'ha començat a decantar fins el minut 5 amb el primer gol d'Anna Romero, que ha servit per donar confiança a les osonenques després d'unes primeres dificultats defensives per les bones jugades de les "marcianitas". A la segona part Natasha Lee ha fet el segon i ha obert més el partit, el que ha fet que es creessin moltes més ocasions per ambdues bandes. El tercer gol de Carla Giudicci ha posat les coses encara millor per al Voltregà, tot i que el fet d'arribar al final amb 9 faltes per cada equip ha acabat creant alguns nervis, el que s'ha vist reflectit en el joc dels dos equips.

El CP Voltregà arribarà al darrer partit ocupant la primera posició -empatat amb Catalunya- havent de fer un bon resultat i esperant el que faci Catalunya amb Xile per veure qui es proclama campiones d'aquest Open Internacional Femení.

Gols: Primera part: 0-1 Anna Romero. Segona part: 0-2 Natasha Lee; 0-3 Carla Giudicci.

23.6.2012

3-4

LA SELECCIÓ CATALANA ABSOLUTA GUANYA 4 A 3 A LA SUB-19

Seleccions catalanes absoluta i sub-19

En un partit espectacular i ple d'emoció fins el darrer instant, la selecció de Catalunya absoluta ha guanyat la sub 19 per 3-4 després de les diverses alternatives al marcador, amb bones jugades individuals i d'equip i amb una seleccio sub-19 que és digna successora de la selecció campiona de la Copa Amèrica 2011.

Les catalanes sub19 han obert el marcador al minut 7 amb un gol de Laia Castro que ha deixat clar el potencial de la selecció més jove, obtenint la resposta de la selecció absoluta amb dos gols de Maria Díez i Ester Nadal que capgiraven el resultat. A la segona part, Berta Tarrida ha distanciat el marcador amb un 1-3 que semblava sentenciar el partit però els dos minuts finals han estat d'autèntica emoció i incertesa ja que al minut 38 Berta Busquets i Laia Castro (2 gols a cada partit) han igualat el marcador a 3, fins que Maria Díez, a 30 segons pel final, ha marcat el gol del triomf amb una jugada màgica que deixava palesa la major experiència de la selecció absoluta.

La tasca de tecnificació duta a terme pel seleccionador nacional femení català, Josep M. Barberà amb les components de la sub19, està donant uns fruits immillorables ja que han pogut plantar cara a la selecció sènior.

Gols: 1-0 Laia Castro (min. 7); 1-1 Maria Díez (min. 11); 1-2 Ester Nadal (min. 14); 1-3 Berta Tarrida (min. 31); 2-3 Berta Busquets (min. 38); 3-3 Laia Castro (min. 38); 3-4 Maria Díez (min. 39).

Àrbitre: Josep Gómez (Catalunya)