CP CASTELLBISBAL, CAMPIÓ DE CATALUNYA JÚNIOR
Notícies
 
CP CASTELLBISBAL, CAMPIÓ DE CATALUNYA JÚNIOR
Hoquei línia - 27/02/2011
El CP Castellbisbal es va proclamar ahir campió de Catalunya júnior d'hoquei línia després de vèncer en la final a l'HCR Cent Patins(subcampió).
Tot i que l'equip amfitrió, va dominar la primera part de l'encontre en joc i en gols (2-0) el conjunt de Castellbisbal no es va arronsar i va aconseguir reduir distàncies (2-1) i empatar el partit amb un gol de fortuna (2-2). A falta de 5 minuts per acabar el partit, l'equip de Castellbisbal va capgirar el marcador (2-3) i, tot i quedar-se amb inferioritat numèrica, la defensa numantina i l'encert del porter de Castellbisball van aconseguir mantenir el resultat favorable fins l'acabament del match.

Classificació final: 1.- CP Castellbisball 2.- HC Rubí Cent Patins 3.- Sant Andreu, 4. -CHL Premià

En acabat, les autoritats locals (Ajuntament i Club) i els representants de la FECAPA van fer entrega de les medalles i els trofeus als equips partipants.
A nivell local, cal destacar la presència de l'Alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, el regidor d'Esports, Josep Antoni Serra, i del president del HCR Cent Patins, Jordi Fontanals.
Per part de la FECAPA, van ser presents el president del CCHL, Miquel Sancho, el Secretari General Quim Pastor i el Director Tècnic, Jordi Díaz
 
Tornar
|
Castellbisbal, campió de Catalunya
|
vídeos partits
 
 
Amb el suport de

Patrocinadors
RENO
costurart
omnium
lestelskate
tuga
intermezzo