17 al 20 de juny   ·   BLANES
  20/6/2010

Final Catalunya - Blanes

CATALUNYA GUANYA LA BLANES GOLDEN CUP MASCULINA

Catalunya ha guanyat la seva cinquena Blanes Golden Cup en derrotar el Sather Blanes per 3 a 0.
Un gol de Jordi Bargalló als 20 segons ha posat el partit de cara per Catalunya, que no ho ha tingut gens fàcil davant d'un Sather Blanes que tot i aquest gol inicial ha plantat cara en tot moment. Tots dos equips eren conscients del nivell del rival i han mantingut la tensió en tot moment sense que cap dels dos equips aconseguís fer cap gol a la resta de la primera meitat ni en bona part de la segona. Ha estat Mia Ordeig a 11 minuts del final qui ha fet el 2 a 0 que posava les coses més fàcils a Catalunya i set minuts més tard Marc Gual ha arrodonit la feina amb el 3 a 0.

Ara Catalunya se n'anirà cap a Vic, on demà comença l'Open Internacional Copa Amèrica, amb molt bones sensacions per la selecció.

CATALUNYA: Sergi Fernández, Mia Ordeig, Roger Rocasalbas, Jordi Bargalló, Marc Gual -cinc inicial- Sergi Panadero, "Titi" Roca, Romà Bancells.

SATHER BLANES: Ernest Freixes, Lluís Teixidó, Kimi Ridaura, Dani Rodríguez, "Petxi" Armengol -cinc inicial- "Jepi" Selva, Àlex Ridaura.

Gols: 1-0 Bargalló (min 0:20); 2- Ordeig (min 39); 3-0 Gual (min 46)

[Video] Crònica de Televisió de Catalunya

20/6/2010

França - Xile

Selecció femenina de Xile (Peakproducciones) Seleccions de Xile (Peakproducciones)

XILE CAMPIONES DE LA BLANES GOLDEN CUP 2010 FEMENINA

FRANÇA: Flora MichoudGodard, Emilie Couderc, Julie Lafourcade, Sandra Drouhet, Adeline Leborgne -cinc inicial- Frédérique Denest, Solène Voltzenlugel, Camille Beney

XILE: Mayna González, Francisca Donoso, Alexa Tapia, Roberta Urrea, Fernanda Urrea -cinc inicial- Francisca Puertas, Beatriz Gaete, Catalina Rosales, Kinthud Hidalgo.

Gols: 0-1 Puertas (min 6); 0-2 Puertas (min 17); 1-2 Drouhet (min 21); 1-3 Tapia (min 22); 1-4 F. Urrea (min 23); 1-5 F. Urrea (min 28); 1-6 F. Urrea (min 30); 2-6 Leborgne (min 30); 2-7 F. Urrea (min 35)

19/6/2010

Sel. Mundial 3-5 Blanes

EL SATHER BLANES SERÀ A LA FINAL

El Sather Blanes ha superat la Selecció Mundial per 3 a 5 i jugarà la final de la Blanes Golden Cup.
La primera part ha estat de clar domini del Sather Blanes, que ha demostrat a la pista la major conjunció de l'equip que s'ha materialitzat amb els gols de "Petxi" Armengol, Dani Rodríguez i "Jepi" Selva. La segona part ha donat un tomb i en nou minuts la selecció mundial ha aconseguit empatar gràcies als gols de Raül Marín i dels germans Mirko i Sandro Bertolucci. Però de seguida Lluís Teixidó -nou fitxatge del Sather Blanes per la propera temporada- ha tornat a avançar el seu equip i, deu minuts més tard, Jepi Selva ha fet el definitiu 5 a 3.

El Sather Blanes jugarà per quarta vegada la final contra Catalunya, diumenge a les 12:30, retransmès pel Canal 33.

SELECCIÓ MUNDIAL: Guillem Trabal, Borja López, David Busquets, Alessandro Bertolucci, Mirko Bertolucci -cinc inicial- Xavier Caldú, Raül Marín

SATHER BLANES: Ernest Freixes, Lluís Teixidó, Kimi Ridaura, Dani Rodríguez, "Petxi" Armengol -cinc inicial- Jepi Selva, Àlex Ridaura.

Gols: 0-1 Armengol (p) (min 9); 0-2 Rodríguez (fd) (min 20); 0-3 Selva (min 21); 1-3 Marín (min 29); 2-3 M. Bertolucci (min 30); 3-3 A. Bertolucci (min 34); 3-4 Teixidó (min 34); 3-5 Selva (min 44).

19/6/2010

Catalunya 6-3 Argentina

CATALUNYA A LA FINAL MASCULINA

Catalunya jugarà la final masculina de la Blanes Golden Cup després de guanyar l'Argentina per 6 a 3.
No ho ha tingut gens fàcil -tot i el resultat final- ja que els argentins s'han avançat per 2 a 0 amb gols d'Esteban Ábalos i Pablo Martín. Un gol de Marc Gual poc abans del descans ha estat clau per evitar haver de jugar una segona part totalment amb presses. Després del descans la selecció dirigida per Jordi Camps ha sortit a capgirar el resultat i ha estat el mateix Gual qui ha empatat el partit. Aleshores Catalunya ha entrat en una fase de clar domini i ha fet tres gols més, obra de Marc Torra, Titi Roca i Romà Bancells. L'argentí Esteban Ábalos, de falta directa, i el català Roger Rocasalbas han fet els dos darrers gols per deixar el 6 a 3 definitiu. Ambdues seleccions es tornaran a veure les cares la setmana que ve a l'Open Internacional Copa Amèrica que es jugarà a Vic.

CATALUNYA: Sergi Fernàndez, "Titi" Roca, Romà Bancells, Marc Torra, Sergi Panadero -cinc inicial- "Mia" Ordeig, Marc Gual, Jordi Bargalló i Roger Rocasalbas,.

ARGENTINA: Daniel Kenan, Juan José Soria, Emmanuel García, Carlos Nicolía, Esteban Ábalos -cinc inicial- Pablo Martín, Lucas Ordóñez, Ariel Romero.

Gols: 0-1 Abalos (p) (min 9); 0-2 Martín (min 19); 1-2 Gual (min 20); 2-2 Gual (min 27); 3-2 Torra (min 33); 4-2 Roca (min 41); 5-2 Bancells (min 43); 5-3 Ábalos (fd) (min 45); 6-3 Rocasalbas (min 49)

19/6/2010

Catalunya 5-2 Xile

CATALUNYA GUANYA XILE

Catalunya ha guanyat Xile per 5 a 2 a la segona semifinal.
Les tricampiones de la Blanes Golden Cup han hagut de superar un rival conegut i difícil i ho han fet amb bon joc des del primer moment. Carla Giudicci ha fet el primer gol al minut 6, Fernanda Urrea ha aconseguit empatar vuit minuts més tard i poc abans del descans Anna Casaramona ha tornat a avançar la selecció entrenada per Josep Maria Barberà.
A la segona part Catalunya ha sortit a sentenciar i una altra vegada Casaramona i després Díez han deixat el resultat en 4-1. La capitana Fernanda Urrea -de falta directa- ha tornat a apropar Xile al marcador a dos minuts del final, però Motxa Barceló ha esvaït qualsevol dubte un minut més tard.

Degut a que diumenge es juga la darrera jornada de l'OK Lliga, la selecció catalana ha renunciat a jugar la final per manca de jugadores i serà Xile qui la jugarà.

CATALUNYA: Laia Vives, Anna Romero, Paula Torner, "Motxa" Barceló, Carla Giudicci -cinc inicial- Marta Monpart, Berta Tarrida, Anna Casaramona

XILE: Mayna González, Alexa Tapia, Roberta Urrea, Francisca Puertas, Fernanda Urrea -cinc inicial- Francisca Donoso, Beatriz Gaete.

Gols: 1-0 Giudicci (min 6); 1-1 F. Urrea (min 14); 2-1 Casaramona (min 17); 3-1 Casaramona (min 22); 4-1 Díez (min 27); 4-2 F. Urrea (fd) (min 38); 5-2 Barceló (fd) (min 39)

19/6/2010

Alemanya 4-5 França

FRANÇA GUANYA LA PRIMERA SEMIFINAL A LA PRÒRROGA

Seguint amb la total igualtat de la competició femenina, França ha guanyat Alemanya a la pròrroga per 4 a 5 després d'arribar al final del partit amb un empat a 4.

Durant tot el matx s'han anat produïnt diversos tombs al marcador que feien preveure una total incertesa sobre qui passaria a la final. Alemanya ha estat la primera en marcar amb un gol de penal de Sesterhen i poc després Leborgne i Drouhet han capgirat per primera vegada el marcador. A la segona part les alemanyes han sortit a per totes i Wichardt ha fet dos gols i ha tornat a posar la seva selecció amb avantatge. Lafourcade no ha volgut ser menys i ha fet dos gols que han tornat l'avantatge a França fins que Wichardt ha acabat fent el 4 a 4 amb el que acabaria el temps reglamentari.
S'ha iniciat la pròrroga amb una total tensió de joc i diverses alternatives i ha estat Leborgne la que ha classificat França per la final.

ALEMANYA: Carolin Reinert, Maren Wichardt, Anne-Marie Sesterhen, Laura La Rocca, Bianca Tremmel -cinc inicial- Svenja Runge, Jenny Delgado, Franziska Neubert

FRANÇA: Agnes Ferret, Vanessa Daribo, Sandra Drouhet, Adeline Leborgne, Emilie Couderc -cinc inicial- Solène Voltzenlugel, Julie Lafourcade

Gols: 1-0 Sesterhen (p) (min 9); 1-1 Leborgne (min 13); 1-2 Drouhet (min 14); 2-2 Wichardt (min 24); 3-2 Wichardt (min 25); 3-3 Lafourcade (min 27); 3-4 Lafourcade (min 33); 4-4 Wichardt (min 37). -Pròrroga- 4-5 Leborgne (min 48)

19/6/2010

Blanes 2-5 Alemanya

ALEMANYA ACONSEGUEIX LA PRIMERA POSICIÓ DEL GRUP

Alemanya ha guanyat el Sather Blanes per 5 a 2 i queda primera de grup per diferència de gols.

Les alemanyes necessitaven guanyar per més d'un gol per ser primeres i s'han trobat amb un Sather Blanes molt sòlid que ha fet el primer gol del partit al minut 2 -Carla Gri- però han sabut superar aquest primer contratemps fent tres gols en els tres minuts següents -Wichardt (2) i Sesterhen. Carla Gri ha marcat el seu segon gol quan faltaven cinc minuts pel descans i ha tornar a posar el seu equip dins el partit.
A la segona part ha continuat la lluita de tu a tu fins que Sesterhen ha fet dos gols més que suposaven el 5 a 2 definitiu. Amb aquest resultat les alemanyes jugaran les semifinals amb França a les 16:00 i les xilenes jugaran l'altra semifinal contra Catalunya a les 17:15.

SATHER BLANES: Virgínia Díaz, Noemí Dulsat, Odette Garcia, Laura Viella, Carla Gri -cinc inicial- Judith Barranco, Anna Armero i Mercè Ribas

ALEMANYA: Maren Van der Fels, Maren Wichardt, Anne-Marie Sesterhen, Laura La Rocca, Bianca Tremmel -cinc inicial- Svenja Runge, Jenny Delgado

Gols: 1-0 Gri (min 2); 1-1 Wichardt (min 4); 1-2 Wichardt (min 4); 1-3 Sesterhen (min 5); 2-3 Gri (min 15); 2-4 Sesterhen (min 29); 2-5 Sesterhen (min 33)

19/6/2010

Catalunya 4-2 Argentina

CATALUNYA GUANYA ARGENTINA I QUEDA PRIMERA DE GRUP

Catalunya ha superat Argentina per 4 a 2 i es classifica per les semifinals com a primera de grup.

"Motxa" Barceló ha inaugurat el marcador al minut 8 i tres minuts més tard Daiana Silva ha empatat, resultat que s'ha mantingut fins a tres minuts pel descans quan Berta Tarrida ha marcat el 2 a 1.
A la segona part la selecció catalana ha continuat insistint i Carla Giudicci ha fet el 3 a 1, tot i que un minut més tard Salomé Rodríguez ha tornat a posar emoció fent el 3 a 2 que deixava el partit obert. No ha estat fins el darrer minut quan Carla Giudicci ha fet el 4 a 2 definitiu. Amb aquest resultat és França qui jugarà l'altra semifinal ja que supera l'Argentina per diferència de gols a la classificació.

CATALUNYA: Caterina Ortega, "Motxa" Barceló, Anna Casaramona, Maria Díez, Carla Giudicci -cinc inicial- Marta Monpart, Berta Tarrida, Paula Torner i Anna Romero

ARGENTINA: María José Gioja, Lorena Rodríguez, Daiana Silva, Florencia Cabrera, Ana María Gómez -cinc inicial- Salomé Rodríguez, Pía Sarmiento, Daiana Gordillo i Verónica Diéguez.

Gols: 1-0 Barceló (min 8); 1-1 Silva (min 11); 2-1 Tarrida (min 17); 3-1 Giudicci (min 23); 3-2 S. Rodríguez (min 24); 4-2 Giudicci (min 39)

19/6/2010

França 4-1 Xile

FRANÇA ACABA EN CINQUENA POSICIÓ

Al partit per la cinquena i la sisena posicions França ha guanyat per 4 a 1 Xile.
Un gol de Felipe Castro al minut 20 ha posat per davant la selecció xilena que ha dominat la primera part, però els tres primers minuts de la segona part han estat decisius per França, que ha marcat tres gols -Olivier Lesca, Florent David i Anthony Weber- que finalment han estat acompanyats pel darrer gol d'Olivier Lesca.

FRANÇA: Benoît Rainteau, Anthony Weber, Olivier Lesca, Rémi Lasnier, Omar Nedder -cinc inicial- Florent David, Guilhem Lesca, Corentin Le Polodec

XILE: Lucio Armijo, Juan P. Diaz, Bastian Osorio, Nicolás Fernández, Camilo Illanes -cinc inicial- Felipe Castro, Juan C. Diaz, Armando Quintanilla, Franco Illanes i Felipe Quintanilla.

Gols: 0-1 Castro (min 20); 1-1 Olivier Lesca (min 26); 2-1 David (min 26); 3-1 Weber (min 27); 4-1 Olivier Lesca (min 46)