18 al 21 de maig - Chile 2007
 
català | español | english  


ENTREVISTA A JOSEP MARIA BARBERÀ.
Josep Maria Barberà.
Entrenador de la selecció catalana femenina
 
 
> Quin és l'objectiu que es marca vostè amb la selecció catalana en aquest torneig?
Tinc un objectiu ben clar, que és acceptar el repte de la gran il·lusió i la gran responsabilitat que tenim de ser el primer equip que participa oficialment en aquesta nova etapa de les seleccions catalanes de patinatge. Volem realitzar un bon campionat, intentar fer un hoquei de qualitat, tenir una actitud positiva en tots els partits, i quedar el més amunt possible, ja que tenim uns rivals que són uns grans espases.
 
> Quin són els rivals més dificils?
En primer lloc vull destacar a Xile, actual campiona del món i organitzadora de la Copa Amèrica, i també a la selecció de Brasil, ex-sotscampiona del món. Tampoc no podem deixar de banda a Colòmbia, perquè vénen amb una selecció renovada i amb moltes il·lusions de fer un gran paper al torneig. Estats Units sempre és una incògnita, però val a dir que és un país que està destacant cada vegada més en el patinatge, tenen un gran nombre de practicants i tenim referències que han fet una molt bona selecció.
 
> Com veu l'hoquei patins femení a Sudamèrica?
No hi ha cap mena de dubte que les seleccions sudamericanes tenen un nivell molt elevat, no oblidem que Xile és l'actual campiona del món. I bona prova d'això és l'organització d'aquest torneig, un dels més competitius a nivell mundial.
 
 
Pàgina de la Federació Catalana de Patinatge sobre la COPA AMÈRICA 2007