EL VIVA HÀBITAT BLANES GUANYA LA TARRADELLAS CUP 2007

Viva Hàbitat Blanes
Campions Grup Tarradellas Cup 2007
Selecció Mundial Protex
Sotscampions Grup Tarradellas Cup 2007

El Viva Hàbitat Blanes s'ha proclamat vencedor de la Tarradellas Cup 2007 per segon any consecutiu en guanyar la Selecció Mundial Protex per 6 a 4 en una final emocionant.

Els dos equips han deixat clar des del principi la seva qualitat i concentració en una final emocionant que ha estat molt disputada ja que tots els jugadors han estat molt ficats en el partit. Un partit que ha començat bé per al Blanes amb un gol d'Armengol al minut 5 i un xut al travesser d'en Kimi però la selecció mundial, tal com ha fet en tot el partit, ha replicat de seguida amb un gol pocs minuts després. I Armengol una altra vegada ha rematat una boníssima assistència d'en Raed per fer el 2 a 1 que ha estat igualat poc després per Didi en el llançament d'una falta directa. El mateix jugador hagués pogut avançar la selecció mundial just abans de la mitja part en el llançament d'una falta directa però ha enviat la pilota al tavesser, en una jugada amb incertesa.

La segona part ha començat amb joc especulatiu per part dels dos equips fins que un xut impressionant d'en Lladó des de 15 metres ha posat el 3 a 2 al marcador. El gol que ha fet en Kimi a continuació deixant el 4 a 2 semblava que havia de donar tranquilitat al conjunt local però de seguida en Toni Sánchez ha tornat a posar emoció amb el 4-3. Aleshores Armengol de falta directa ha fet el seu tercer gol pel 5 a 3 però, en el que ha estat la tònica del partit, Pere Varias ha tornat a escurçar distàncies pocs segons després per a la selecció mundial amb el 5 a 4. Eren moments de tensió i la selecció mundial ha augmentat la pressió amb atacs continus tot i que ha desaprofitat els llançaments de faltes directes que han estat molt ben aturades per en Joan Freixes que ha fet un final de partit espectacular aturant-ho tot. Al darrer minut, en una jugada de contraatac, l'Àlex Ridaura ha sentenciat amb el 6 a 4.

VH Blanes-Sel. Mundial  6-4
Catalunya-França   5-1

La final ha estat retransmesa pel Canal 33 i també s'ha pogut seguir per internet.

Per la seva banda, Catalunya ha guanyat a França per 5 a 1 i han revalidat la tercera posició.

Amb la victòria del Viva Hàbitat Blanes en l'edició masculina i de la selecció de Catalunya en la femenina s'acaben 5 dies d'hoquei d'alt nivell en el que ha estat una competició internacional magníficament organitzada pel Blanes Hoquei Club Fundació amb el suport dels patrocinadors.

En aquest esdeveniment en el que s'ha homenatjat Àlex Ros també s'ha presentat el nou himne del Blanes amb lletra de P. Hormigo i música de Bizarre i s'han introduït novetats en el reglament per a fer més espectaculat aquest esport que han donat molt bon resultat pel que fa a gols i espectacle.

COMPETICIÓ FEMENINA: CATALUNYA GUANYA LA TARRADELLAS CUP

Selecció catalana
Campiones de la Tarradellas Cup 2007

La selecció catalana femenina s'ha proclamat campiona de la Tarradellas Cup per segon any consecutiu després de guanyar Xile per 6 a 1 en un partit que ha estat igualat fins poc abans del descans però que finalment han resolt les catalanes amb claredat a la segona part.

Després de l'ajustada victòria de França sobre Itàlia per 3 a 4 les catalanes havien de guanyar a les campiones del món per assolir els 7 punts que els donaven el títol per diferència de gols, ja que catalanes i franceses van empatar el seu partit.

Finalment Xile ha quedat en tercera posició amb 3 punts i Itàlia en quarta.

Les jugadores franceses havien de guanyar a Itàlia i a ser possible golejar-les en el suposat cas que les catalanes guanyessin a les xilenes, però han acabat guanyant 4 a 3 sense reduir l'avantatge de gols que Catalunya els portava del seu partit amb Itàlia. D'aquesta manera han assolit molt meritòriament els mateixos punts que Catalunya després de l'empat directe i la victòria sobre les campiones del món i han estat segones només per la diferència de gols.

En el partit Catalunya-Xile hi ha hagut molta igualtat i tensió en la primera part ja que les catalanes es jugaven el títol i les xilenes volien guanyar les catalanes per a quedar segones mantenint l'aureola de les campiones del món. I no ha estat fins dos minuts abans del descans que Catalunya s'ha avançat amb un gol de Marta Soler i poc després un altre de Maria Rosa Tamburini que ha deixat el partit de cara.

A la segona part, amb més tranquilitat, Maria Rosa Tamburini ha fet dos gols que han sentenciant el partit amb 4-0. Mònica Piosa ha fet el 5 a 0, Fernanda Urrea ha fet el 5 a 1 i Marta Soler ha tancat el marcador amb el 6 a 1 que proclama Catalunya com a campiones de la Tarradellas Cup 2007.

LA SELECCIÓ MUNDIAL I EL VIVA HÀBITAT BLANES JUGARAN LA FINAL
(2/06/2007) Amunt

Sel. Mundial-Catalunya  7-3
VH Blanes-França   5-2

La Selecció Mundial Protex ha guanyat a Catalunya per 7 a 3 i jugarà la final contra el guanyador del VH Blanes-França.

Catalunya s'ha avançat al marcador en el primer atac del partit amb un gol de Casanovas que ha iniciat una fase molt equilibrada on els dos equips s'han anat alternant en el marcador fins arribar al 2 a 2 amb gols de Mirko Bertolucci (2) i de Joan Feixas rebotant en Toni Sánchez. Però dos gols molt seguits de Mirko Bertolucci i Mariotti han distanciat la selecció mundial que ha arribat a la mitja part amb un avantatge de 4-2.

La segona part ha continuat amb bon joc de Catalunya però amb més encert de cara a porteria de la selecció mundial que s'ha distanciat en el marcador amb dos gols d'en Toni Sánchez i el quart d'en Mirko Bertolucci, i que Casanovas ha aconseguit reduir poc abans del final amb el 7 a 3.

En el partit pel cinquè lloc Brasil ha guanyat a Xile per 4 a 3 en un partit on el golejador brasiler Selva ha fet tres gols més que el mantenen provisionalment com a màxim golejador de la competició.

El Viva Hàbitat Blanes ha guanyat França per 5 a 2 i demà jugarà la seva quarta final de la Tarradellas Cup (en quatre edicions) contra la selecció mundial, amb la intenció de revalidar el títol que ja va aconseguir l'any passat.

Tot i el bon joc dels francesos, el Blanes no ha tingut problemes per a guanyar el partit. L'1 a 0 ha arribat en una jugada personal de Raed des de darrere de la porteria i ha estat aleshores el porter Gelebart qui ha destacat aturant les bones jugades del Blanes. Però un gol de falta directa d'Armengol i un altre de Benito aprofitant un rebot dins l'àrea han deixat el resultat en 3 a 0 abans del descans.

La segona part s'ha iniciat amb molta acció i un gol per equip de l'Àlex i d'en Huvelin, que ha mantingut la diferència de tres gols. Dues faltes directes llançades per Benito i Moriceau han deixat el definitiu 5 a 2.
Demà França posarà a prova a Catalunya en la lluita per la tercera posició.

En el darrer partit de la jornada Itàlia ha guanyat a Colòmbia per 6 a 3 amb tres gols de Mattia Cocco, dos d'Alberto Peripolli i un de Marco Motaran. Per part de Colòmbia han marcat Ramírez (2) i Carvajal.

> A la secció de Competició hi ha més detalls dels partits (pdf).

> A la secció de Fotos hi ha més imatges.

La final serà retransmesa pel Canal 33 a les 17:00 i també es podrà seguir per internet.

COMPETICIÓ FEMENINA: CATALUNYA-ITÀLIA 13-2 I FRANÇA-XILE 6-3

Catalunya ha vençut clarament Itàlia per 13-2 demostrant el seu nivell de joc en un partit que ha començat molt bé per a les italianes que guanyaven 0-2 al minut 4, amb gols de Vannucci i Galeassi, davant la sorpresa general. Però un parcial de 5-0 inciat amb dos gols seguits de Cristina Barceló, un de Paula Torner, un de Maria Rosa Tamburini i un altre de Barceló han deixat a les italianes sense poder de reacció. Un altre gol de Barceló poc abans del descans ha deixat el marcador en 2 a 6.

A la segona part ha continuat el bon joc i l'espectacle de les catalanes amb 7 gols més de Mònica Piosa (2), Laura Salvador, Marta Soler Iolanda Font (2) i Emma Corominas.
Aquesta golejada pot donar el títol a les catalanes si demà guanyen a Xile ja que es va empatar amb les franceses, que ara són les rivals directes al títol després de guanyar a les xilenes, i es podria decidir per la diferència de gols.

Per la seva banda, França ha sorprès Xile (campiones del món) per 6 a 3 en un partit que han dominat des del principi (4-0) amb una actuació estelar de Vanessa Daribo que ha fet tres gols. Demà les franceses buscaran golejar Itàlia i esperar a veure què passa en el partit final Catalunya-Xile per a poder ser campiones. Si Catalunya guanya a Xile i França a Itàlia el títol es decidiria per la diferència de gols.

SELECCIÓ MUNDIAL-CATALUNYA I VH BLANES-FRANÇA SERAN LES SEMIFINALS
(1/06/2007) Amunt

Catalunya-VH Blanes  2-1
Sel. Mundial-Itàlia   5-0

Les semifinals seran Selecció Mundial - Catalunya i Viva Hàbitat Blanes - França després dels resultats que s'han produït avui.

L'empat de França amb el Brasil 3 a 3 ha classificat els francesos amb 4 punts per a jugar les semifinals com a segon de grup, demostrant el seu bon nivell que mira d'acostar-se al dels més grans.

La Selecció Mundial Protex ha vençut sense problemes per 5 a 0 a una Itàlia que, contra tot pronòstic, no s'ha classificat per a la següent fase i que haurà de millorar de cara al mundial si vol mantenir les posicions capdavanteres que ocupa habitualment.

Al primer partit del grup A, Xile ha guanyat Colòmbia per 3 a 2 i havia d'esperar el resultat entre el VH Blanes i Catalunya per a saber si es classificava.

I en el darrer partit Viva Hàbitat Blanes - Catalunya s'ha produït una ajustada victòria de la selecció catalana per 1 a 2 que provoca un triple empat al grup A, que fa que el Blanes es classifiqui com a primer de grup i Catalunya com a segons gràcies al goal-average particular entre els tres equips. Cada equips ha guanyat un dels partits que els enfrontaven i la diferència de gols és de (+3) per al Blanes, (0) per a Catalunya i (-3) per a Xile.
La selecció catalana ha arribat a la mitja part amb un 2 a 0 que els donava tranquilitat gràcies als gols d'en Quim Pujadas i en Jordi Carbó, però un gol d'en Kimi Ridaura només començar la segona part ha donat emoció al partit ja que amb un segon gol dels locals (aconseguint l'empat) hauria deixat fora a Catalunya.

Les semifinals de demà seran Selecció Mundial - Catalunya a les 16:30 (retransmès per televisió i internet) i Viva Hàbitat Blanes-França a les 19:30. Xile i Brasil jugaran per aconseguir el cinquè lloc i Itàlia i Colòmbia pel setè lloc.

A més, avui abans del partit entre el Blanes i Catalunya també s'ha fet un acte d'homenatge a Àlex Ros, s'ha estrenat un nou himne per al Viva Hàbitat Blanes i hi ha hagut l'actuació musical del grup local Bizarre.

COMPETICIÓ FEMENINA: XILE GUANYA A ITÀLIA I CATALUNYA EMPATA AMB BRASIL

S'ha iniciat la competició femenina amb una clara victòria de les campiones del món Xile sobre Itàlia per 7 a 1 demostrant la seva qualitat sobre les desenes del darrer campionat del món.

Per la seva banda, Catalunya i França han empatat 3-3. Les jugadores catalanes han dominat el partit però sense poder reflectir-ho en el marcador, que ja era d'empat a 2 a la mitja part. Els gols de les catalanes han estat de Maria Rosa Tamburini (2) i Paula Torner, i els de les franceses de Espin, Ducourtioux i Leborgne.

VICTÒRIES DE CATALUNYA I EL VH BLANES
(31/05/2007) Amunt

Catalunya-Colòmbia 11-1
VH Blanes-Xile 5-1

Continuen les sorpreses a la Tarradellas Cup, aquest cop amb la victòria de França sobre Itàlia per 4-2. Els jugadors italians, tal com van fer ahir, tenien dominat el partit amb un 2 a 0, però els francesos han aconseguit fer un gol psicològic poc abans del descans i, en una molt bona segona part, capgirar el marcador davant d'una de les seleccions més potents.
Ara Itàlia queda en una situació difícil ja que si vol passar a les semifinals demà haurà de guanyar a la Selecció Mundial Protex que està demostrant un altíssim nivell de joc i que en els dos primers partits ha golejat els mateixos rivals amb els que no ha pogut la selecció italiana.

En el segon partit, els jugadors de la Selecció Mundial Protex han continuat demostrant la seva qualitat i aquesta vegada han guanyat al Brasil per 9-5 en un bon partit ple de gols i espectacle. L'empat a 4 de la mitja part demostra la igualtat que hi ha hagut en uns primers 25 minuts on cap dels dos equips s'ha pogut distanciar mai per més d'un gol. Però un parcial de 5 a 1 en set minuts ha acabat decantant el resultat a favor de la selecció mundial que ja s'ha classificat per a semifinals i a més com a primera de grup en només dos partits.

En el partit Colòmbia - Catalunya s'ha produït la golejada del torneig fins ara amb un resultat de 1-11. Els jugadors catalans han volgut demostrar que el partit d'ahir va ser un accident fent molts gols davant els colombians que havien aconseguit empatar 1-1 en els primers moments però que no han pogut aturar el bon joc dels catalans. Demà la selecció catalana haurà de repetir el bon joc davant del Viva Hàbitat Blanes per a classificar-se per a les semifinals. En cas de guanyar al VH Blanes i que Xile fes el mateix amb Colòmbia es produïria un triple empat.

Per la seva banda, el VH Blanes ha guanyat a Xile per 5 a 1, controlant el partit des de l'inici, avançant-se en el marcador al minut 8 amb una jugada de Benito a l’interior de l’àrea. Xile ha desaprofitat dues faltes directes per a marcar i ha estat aleshores quan en Kimi ha marcat per posar el 0-2 al marcador després que l'Àlex no transformés un penal. David Plaza s'ha encarregat de fer el 0-3 abans del descans.
A la segona part ha estat Andrade qui ha marcat l'1 a 3, acostant el seu equip al Blanes, però els locals han sentenciat amb dos gols de falta directa d'Armengol i Benito.
L'equip blanenc queda com a líder en solitari del Grup A amb 6 punts i demà en tindràn prou amb un empat per a ser primer de grup.

I aquest divendres s'inicia la competició femenina amb un Xile-Itàlia i un Catalunya-França.

GOLS, EMOCIÓ I SORPRESES A LA PRIMERA JORNADA DE LA TARRADELLAS CUP
(30/05/2007) Amunt

Catalunya-Xile 3-4
VH Blanes-Colòmbia 5-0

La Grup Tarradellas Cup organitzada pel Blanes Hoquei Club Fundació ha començat amb molts gols, emoció i sorpreses després de la victòria de Xile sobre Catalunya 4-3, l'empat d'Itàlia amb el Brasil 5-5 i la clara victòria de la Selecció Mundial Protex sobre el Brasil 6-1. El Viva Hàbitat Blanes ha guanyat en el darrer partit de la jornada a Colòmbia per 5 a 0.

La Selecció Mundial Protex ha demostrat la seva qualitat i ha deixat clar que han vingut a guanyar golejant França 6 a 1 en un partit que ha estat clarament dominat pels de Miquel Umbert. El 6-0 que hi havia al marcador al minut 46 ha estat modificat pel gol de l'honor de França a pocs minuts pel final. En el segon partit la selecció italiana s'ha posat per davant amb un 3-0 al minut 26 que feia preveure un partit tranquil però la selecció brasilera ha aconseguit empatar a 5 en un final trepidant. Itàlia guanyava per 4 a 1 al minut 29, però Brasil ha reaccionat empatant a 4 a falta de 8 minuts. A 30 segons del final Itàlia ha posat el 5-4 que semblava definitiu, però Brasil ha continuat apretant i ha empatat a 5 pocs segons més tard, en un darrer minut ple d'emoció.

En el partit Catalunya-Xile s'ha produït una autèntica sorpresa ja que els xilens han vençut per 3-4 a una de les favorites per a guanyar la competició en un partit emocionant.
La primera meitat ha estat sota control dels catalans que s'han avançat en el marcador al minut 21 amb un gol de Pelícano. Però en la segona part Xile ha aconseguit capgirar la situació tallant el joc constantment i empatant en el minut 30 amb un gol de Pablo Jara, l’autèntic protagonista de la nit. Un minut més tard, el mateix jugador posava l'1 a 2 posant per davant el seu equip. Més tard han arribat un seguit de penals (2 per banda) que han deixat el marcador definitiu amb el 3-4 i la primera derrota de Catalunya que ara necessita guanyar els dos propers partits que li queden en aquesta primera fase. La selecció xilena ha acabat celebrant aquesta victòria amb grans mostres d'alegria.

El Viva Habitat Blanes ha iniciat la Grup Tarradellas Cup amb una treballada victòria davant Colòmbia que ha plantat cara gràcies a una gran actuació del porter Corral que ha anat aturant totes les ocasions del Blanes fins que Raed ha fet l'1 a 0 de penal. A la segona part hi ha hagut més fluïdesa de joc i el Blanes ha incrementat el seu marcador amb gols de Lladó (2-0), Raed (3-0 i 4-0) i Armengol (5-0). El Viva Hàbitat Blanes encapçala el Grup A juntament amb Xile, amb qui s'enfrotarà demà.

CONVOCATÒRIA D'ITÀLIA MASCULINA
(23/05/2007) Amunt

La Federazione Italiana Hockey e Pattinaggio anuncia la convocatòria de la selecció masculina per a la Tarradellas Cup 2007. Aquests mateixos jugadors són els que participaran al campionat del món que es disputarà a Montreux (Suïssa) a partir del dia 16 de juny.
 Itàlia
JugadorsAndrea dal Zotto (p) (Primavera Prato)